Reunirea/Reintregirea familiei -  SUA

Cine poate aplica?

 1. Daca sunteti cetatean american, puteti depune dosare pentru:
 2. Daca sunteti un rezident permanent al Statelor Unite, puteti depune dosarul pentru:
 3. Daca sunteti legal refugiat in Statelor Unite, puteti depune dosarul pentru:
  Termeni aproximativi pentru toata procedura de la 8 -23 luni.     
  Click aici si afla detalii
      La fel poti primi informatie despre:
   - reintregirea familiei in ANglia, Canada si Europa.  
   - orice categorie de viza in Europa, America, Canada, Australia 

start/end Summer Work and Travel 2018

Vrem sa aduceti la cunostinta toti studentii Universitatilor din Moldova:

Consulul Ambasadei SUA in Moldova, a decis sa reduca durata sederei in America prin programul Work and Travel.

Prima data de plecare este 23 Iunie 2018 si data de retur nu mai tirziu de 3 Septembrie 2018. De ce Consulul a decis micsorarea perioadei? D-na Consul a explicat ca este decizia care reesa din discutiile cu unele Universtati din Moldova. Care din ele, noi, angajatii ABC International, nu stim, dar decizia e primita si credem noi ca fara schimbare din partea Guvernului SUA.

Daca ati citit acest anunt, Va rugam sa informati toti studentii, penru ca sunt studenti care cad pradei unor companii necinstite, care prin inselaciune ii obliga pe studenti sa se inscrie in program, care nu informeaza studentii despre datele noi ale programului.

ABC International e alaturi de voi oricind! .

La Multi Ani si Un An Nou fericit!

Iata a mai trecut un an...

A mai trecut un an in calendar, s-au finisat programele Work and Travel, toti studentii ABC INTERNATIONAL s-au intros acasa in timp si fara incalcari.

Am mai parcurs un drum piperat cu bucurii sau tristete dar la sigur placute, reusite si fara dezamagiri, datorita celor de la ABC International Work and travel.

Insa fie ca anul care pleaca sa ne fi intarit si dat putere ca in anul care vine sa trecem cu usurinta toate interviurile, sa gindim doar pozitiv, sa avem dorinta de a munci si ajunge unde ne-am dorit, sa ne intoarcem in tara natala, sa aducem in tara toata experienta acumulata si sa implementam in tara iubita tot ce am acumulat in strainatate!

Si sa nu uitam de a ne iubi persoanele dragi cu mai multa pasiune decit am facut-o pina acum!

Sa avem in preajma noastra doar persoane adevarate, prieteni adevarati, care iti vor fi aproape oricind si la greu si la bucurie! ABC International e alaturi de voi oricind! .

La Multi Ani si Un An Nou fericit! 

Doar ABC International are 100% studenti returnati

Programul oferit de ABC International, se deosebeste de alte companii prin faptul ca doar ABC ofera joburile sale, verificate de zeci de ani, intilnirea si transportarea din aeroport pina la cazare, si cel mai important suntem unica companie care face totul posibil ca studentii sa se intoarca in tara de origine, ceia ce se vede prin returnarea 100% a studentilor companiei ABC.

Aducem sincere multumiri studentilor ABC care s-au intors in tara in timp conform programului SWT2016 si s-au intors absolut toti 100%.

Mii de studenti si specialisti deja au primit sansa sa-si realizeze "visul american". Nu ratati aceasta sansa de a petrece o vara Americana.

Inregistreaza-te acum in programul American Student Summer | Work and Travel USA cu ABC International.

Promotie de la ABC International

ATENTIE! Numai in Noiembrie 2015 si numai la ABC International, Pret per program Summer Work and Travel USA:

 • Inregistrare - 99,99 lei
 • $799 - second-timeri
 • $899 - pentru cei care doresc prima data sa aplice la program.

Mii de studenti si specialisti deja au primit sansa sa-si realizeze "visul american". Nu ratati aceasta sansa de a petrece o vara Americana.

Inregistreaza-te acum in programul American Student Summer | Work and Travel USA cu ABC International.

 

Balu Bobocilor USM 2015

ABC International cu sustinerea DECAS , invita toti studentii facultatilor de Chimie si Relatii Internationale la sarbatorirea enimentului BALUL BOBOCILOR 2015, toti participantii la concursuri vor primi cadouri si de la ABC vor fi inminate vaucere cu reducere la programe in marime de 100$ si 135$ care le puteti folosi la participarea in programe culturale in SUA cu compania ABC International Work and Travel .

Intrare in baya de invitatie, care poate fi gasita la ASUSM (Autoguvernarea USM) sau ABC - GRATUIT!


Facultatea Chimie: Noiembrie, 3 2015 16.00 
Facultatilor Relatii Internationale (FRISPA): Noiembrie, 6 2015 16.00 
Finala Balu Bobocilor USM 2015: 10 Noiembrie 2015 18.00 

Welcome all students from State University of Moldova !!!

Returnarea Taxelor din SUA - GRATUIT !!!

Singur alegi prin ce metoda primesti taxele: CASH, CHECK, BANK ACC.

Intoarcerea taxelor cu ABC International poate sa o faca fiecare care a muncit in SUA prin intermediul programelor in baza vizei J1.

Daca ai lucrat sau vei lucra in SUA cu un program Work and Travel, noi iti oferim cea mai simpla si sigura modalitate de a-ti returna taxele din SUA.

Oricine lucreaza in SUA plateste pana la patru tipuri de taxe care ii sunt deduse din castiguri: Taxe Federale, Taxe Statale, Federal Insurance Contributions Act (Taxe FICA), si Taxe Locale. Conform Autoritatilor Fiscale Americane, aproximativ 80% din platitorii de taxe primesc o returnare cand depun cererea de rambursare a taxelor. Clientii nostri primesc returnari in valoare medie de $1000, fara ca sa achite careva taxe in plus.

Daca ai intrebari legate de taxe si de procesul de returnare, reprezentantii de la oficiul nostru iti stau la dispozitie si te vor ajuta.

www.abcinternational.md
www.workandtravelusa.md

Viza in toate tarile

 АВС INTERNATIONAL Va ajuta in completarea si depunerea actelor la orice Ambasada din Chisinau pentru primirea vizei.

Noi oferim servicii de dactelografiere, pregatim si completam toate actele si documentele necesare conform cerinteor Ambasadelor. Noi nu garantam viza. Noi nu eliberam vize, nu oferim invitatii sau oferte turistice.

De obicei pentru a apela la o viza, marea majoritatea aplica ori la viza neimigrationala sau imigrationala.

Noi oferim servicii de completare si depunere cit pentru vize de emigrare atit si pentru alte categorii de vize.

Acte pentru depunere si primirea vizei

In serviciile АВС pentru procesarea pachetului de acte:
 • consultare
 • completarea actelor onlien conform cerintelor
 • registrare pentru interviu
 • Pret: 900.00 lei.

ATENTIE! : NU OFERIM AJUTOR IN EMIGRARE ILEGALA DIN MOLDOVA. 

Internship/Training Program in USA

Daca doriti sa va demonstrati abilitatile si cunostintele ce lea-ti acumulat in Moldova, sa cunoasteti noi metode de administrate a unei afaceri, totodata sa vizitati America, sa primiti recomandarile profesionalilor, atunci programul de stagiere Internship/training in SUA este pentru dumneavoastra.

* Va aducem la cunostinta ca compania ABC International sustine studentii care se returneaza in timp in Moldova, conforma datelor programului si cerintelor Sectiei Consulare a Ambasadei SUA din Moldova. Sa folosim toata experienta, metodele de dezvoltare, toate cunostintele primite in America – sale folosim la noi in tara. Sa ridicam imreuna nivelul tarei unde ne-am nascut.

Internship / Training – este stagiere profesionala dupa specialitatea absolvita, sau una pe care doresi sa o posezi, care ofera posibilitate tinerilor specialisti sa dezvolte capacitatile si sa-si imbogateasca experienta la companiile din America.

Detalii: ABCInternational.md/contacte/ sau in oficiul ABC International